lauantai 27. elokuuta 2011

Kadonneet lukijat

Kuka osaa kertoa, miten saan lukijani näkyville? Tuossa sivussa näkyi aikaisemmin jäsenmäärä, mutta se ruudukko on hävinnyt johonkin. Laitoin uuden lukijat-otsikon siihen, mutta tuskin se on oikea ratkaisu.

Kuten huomaatte, olen aika kokematon bloggaaja. Apua!

13 kommenttia:

 1. Kyllä tuossa nyt ainakin minulle näkyvät lukijasi. Minäkin välillä ihmettelen, kun blogeista, myös omastani, lukijat puuttuu, mutta ovat ne aina ilmestyneet takaisin.

  VastaaPoista
 2. Minullakaan sinun lukijasi eivät näy. Voisko olla selaimesta kiinni? Nimittäin kesällä huomasin, että omalla koneellani lukijat näkyivät (käytän Firefoxia), mutta äitini koneella eivät näkyneet (Googlen Chrome).

  VastaaPoista
 3. Katja, yritänpä tuota konstia. Olen nimittäin kirjautunut nyt Googlen kautta, samoin eilen. Jospa kiertotie auttaisi...

  VastaaPoista
 4. Minä näen lukijasi. Luulen sen olevan yhteydessä jotenkin bloggerin ja selaimen välissä. Olen aika tumpelo minäkin ja näitä tulee tämän tästä. Olen oppinut odottamaan, että asia korjaantuu jonkin ajan kuluttua. Aiemmin luulin, että olen itse aiheuttanut.
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Mäkin näen. Minulla oli sama juttu tässä vähän aikaa sitte. Kyllä se tulee omia aikojaan takasin, tekemättä yhtään mitää.

  VastaaPoista
 6. Mulla esiintyy omassa blogissa myös samaa ongelmaa, ja käytän lähinnä Firefoxia.

  VastaaPoista
 7. Olen huomannut, että välillä omassa ja välillä toisten blogeissa Lukijat-laatikko ei jostakin syystä toimi. Otsikko näkyy, mutta ketään ei näy. Täällä kuitenkin ollaan :-D..!

  Olen itse "korjannut" ongelman niin, että olen refreshannut sivun, jolloin yleensä jo ensiyrittämällä lukijat ovat tulleet näkyviin. Oikeasti lukijat siis eivät ole kadonneet minnekään.

  VastaaPoista
 8. Kiitos rohkaisuista! Uskon lukijoideni olevan tallella, mutta kärsimätön luonne kun olen, haluaisin heidän näkyvän myös. Nyt taistelen valokuvan/-kuvien lisäämiseksi tekstin joukkoon. Siitä(kään) ei tule mitään. Kääk.

  VastaaPoista
 9. Olen huomannu, että lukijat menee ja tulee silloin tällöin ilman että olen tehnyt mitään. Sama juttu noitten vierailijamäärien kanssa. Välillä yritän vaihtaa käyttötapojani, vissiin nämä vehkeetkin tarvii virkistystä. Kunhan nettiyhteys toimii.

  VastaaPoista
 10. Paula, päivitys auttoi! Eli yläpalkista klikkasin `päivitä´. Nyt te olette taas paikalla:-)))

  VastaaPoista
 11. Hyvä juttu, kun tilanne selvisi!

  Sain itse kerran oikein hepulikohtauksen, kun luulin jotenkin mokanneeni ja hävittäneeni kaikki lukijani nettitaivaan tuuliin. Onneksi he taas palasivat myöhemmin noin vain näkyviin ja olinkin sitten tosi iloinen. :)

  VastaaPoista
 12. Mä käytän useimmin Chromea ja olen huomannut saman ongelman omassa blogissani. Joskus sekä lukijat että viimeiset kommentit häipyvät pitemmäksikin aikaa, joskus ne saa palautettua lataamalla sivun uudestaan.

  Tällä hetkellä sun lukijat näkyy mulle.

  VastaaPoista