perjantai 29. heinäkuuta 2011

Takaisin arkeen

Työt käynnistyivät loman jälkeen ja putosin niin totaalisesti arkeen, että lukeminen ja jotenkin kaikki oma jäi kerralla. Oma ja loma. Vaikka olen vielä virallisesti vuosilomalla omasta työstäni, teen kakkostyötäni tarvittaessa...pyydettäessä, kun en osaa sanoa ei.

Aloitin mökillä Vapisevaa naista ja jatkoin junassa. Kotona se ei ole edennyt sivuakaan.

Tänään tulevat kolme lastenlasta viikonlopuksi luokseni. Tiedän vanhastaan, että olen iltaisin ihan poikki ja kaadun meistä ensimmäisenä sänkyyn. Mummielämä on ihanaa, mutta vie mehut...

Illalla menen kuuntelemaan Sir Elwoodia. Pieni poikkeus arkeeni, kun yleensä en käy enää missään.

5 kommenttia:

 1. Arkeen palaaminen kolahti täälläkin. Tai oikeastaan tuntuu, että on tupla-arki kun ei ole lainkaan omaa aikaan ennen kuin koulut alkavat 1.9.

  Voimia viikonloppuun, vaikka siitä varmasti mukava tuleekin. Nauti Sir Elwoodista!

  VastaaPoista
 2. Totta, mummina olo vie välillä mehut, vaikka niin ihania ovatkin. Tytöt kun tulevat meille eivät menisi koko yönnä nukkumaan.
  Mukavaa iltaa sinulle!

  VastaaPoista
 3. Ihana olla mummo, mutta välillä väsyttää touhu! Hauskaa viikonloppua! toivottaa romulyyli-riitta.

  VastaaPoista
 4. Mummoilu on ihan kivaa, pieninä annoksina. Millainen kirja on Vapiseva nainen?

  VastaaPoista
 5. Vapisevassa naisessa Siri Hustvedt kertoo omista vapinakohtauksistaan ja etsii ja kaivaa selityksiä ja esimerkkejä niin psykiatriasta kuin neurologiastakin. Yhtä hyvin omille kokemuksilleen kuin yleisemmällä tasolla.

  Kirja ei ole romaani, ja The Guardian- lehden käyttämä nimitys tutkielma ehkä kuvaa parhaiten kirjan luonnetta. Ehkä jotain kirjasta kertoo myös, että kirjallisuusviitteitä on 192 kpl.

  Pidän kovasti lukemastani, mutta olen vasta sivulla 90/224.

  VastaaPoista